Home // Portofoliu // Complex Ceasornicului – Sediul Unicredit
DSC02018

Complex Ceasornicului – Sediul Unicredit

Complex Ceasornicului: 

Locatia: Bucuresti
Sistem Aluminiu: SCHUCO FW50+, SCHUCO RS65
Placari: REYNOBOND GRIS FUME METALLIQUE 907
Placare Creaton: culoare Brick red
Sticla: Sun Guard Green 67 Securizat, Sun Guard neutral 61 Securizat – Parter, Sun Guard 20 Silver Green Securizat
Suprafata: 4,628 mp

Despre noi

Din 1999, ne-am impus pe piata lucrarilor de tamplarie din aluminiu, printr-un inalt profesionalism si o calitate superioara a lucrarilor create.


Crezul nostru este de a raspunde cu excelenta oricarei constructii sau amenajari interioare, in realizarea careia ne implicam, iar intreaga noastra activitate este ghidata de viziunea asupra succesului. Punem experienta dobandita de-a lungul anilor in slujba clientilor nostri, dubland-o cu rafinament in realizarea oricarei lucrari.


Suntem exigenti cu noi insine, punand calitatea serviciilor oferite mai presus de orice. Ne caracterizam ca parteneri de incredere, dand dovada de stabilitate si consecventa in tot ceea ce facem. Suntem temerari si nu ne vom schimba.


An de an, ne diversificam gama de profile din aluminiu, accesorii si feronerii, incercand sa raspundem tuturor exigentelor arhitecturilor moderne. Executam la cerere:

Serviciile noastre:

  • Sisteme Pereti Cortina
  • Tamplarie PVC
  • Tamplarie Aluminiu
  • Placari BOND
  • Reabilitari Termice
  • Profile Standard
Lista completa de servicii

“Firma Everest International a dat dovada de profesionalism si o calitate deosebita in desfasurarea executiei lucrarilor de fatade cortina”

Daniel Avny
Multigalaxy SRL