Skip to main content

DESPRE NOI

Ne-am diferentiat mereu de concurenta prin accentul pus pe calitatea executiei si a materialelor folosite

CONSTRUIM IMPREUNA

Înca din 1999, ne-am impus pe piata lucrarilor de fatade arhitecturale, prin profesionalism si calitate in ceea ce priveste lucrarile realizate, ducand la rangul de excelenta constructiile de fatada in care ne implicam.

Am realizat proiecte complexe si reprezentative in domeniu, care au primit premii la concursurile de arhitectura, gasind solutii tehnice pentru cele mai dificile situatii.

Ne-am diferentiat mereu de concurenta prin accentul pus pe calitatea executiei si a materialelor folosite, astfel incat rezultatele sa fie unice, comfortabile, durabile si sigure, cu un inalt grad de estetica.

CINE SUNTEM?

Suntem o companie dinamica si inovatoare, care dezvolta si promoveaza noi standarde de calitate in domeniul solutiilor de tamplarie din aluminiu, fatade cu pereti cortina, placari fatade ventilate. Suntem pasionati de domeniul tamplariei din aluminiu, dedicati sa dezvoltam in mod continuu pentru clientii nostri solutii unice, inovatoare si durabile. Aducem plusvaloare clientilor nostri prin identificarea asteptarilor si nevoilor acestora, prin oferirea de consultanta tehnica si montaj executat cu rigurozitate si cu atentie la detalii. Garantam siguranta solutiilor Everest si increderea clientilor prin cautarea perfectiunii in ceea ce facem, prin respectul fata de client, angajamentul, inovarea si spiritul intregii echipe Everest.

VIZIUNEA NOASTRĂ ESTE

Sa fim prima optiune a clientilor in ceea ce priveste alegerea solutiilor inovatoare si sustenabile de tamplarie din aluminiu, fatade cortina, placari fatade ventilate. Dorim sa cucerim respectul si loialitatea clientilor nostri cautand perfectiunea in tot ceea ce facem si surprinzandu-i pozitiv in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia.

VALORILE NOASTRE SUNT:

Respectul fata de client

Investim timp si atentie pentru intelegerea nevoilor clientilor nostri, punandu-i in centrul atentiei si preocuparilor noastre.

Perfectionism

Suntem ghidati de perfectionism in tot ceea ce facem, de prima la ultima etapa a oricarui proiect, investind in pregatirea profesionala a angajatilor nostri, pentru a construi o cultura organizationala centrata pe calitate.

Solutii inovatoare

Investim in a gasi solutii inovatoare, care sa satisfaca la maxim nevoile si asteptarile clientilor nostri, demonstrand implicare, spirit inovator si dorinta de imbunatatire continua a abilitatilor personale.

Productivitate

Cautam sa oferim clientilor nostri produse si servicii competitive care sa aduca un aport semnificativ in dezvoltarea afacerilor acestora.

Ne dorim sa facem lucrurile mai bine, mai simplu si mai repede, cautand mereu cele mai bune solutii.