Home // Portofoliu // Interconstruct Fundeni
IMG_9949

Interconstruct Fundeni

Interconstruct Fundeni: 

Locatia: Bucuresti
Sistem Aluminiu: SCHUCO FW50 + RS65
Placari: REYNOBOND – Anodic Silver
Sticla: Sun Guard Light Blue 52 Securizat, Sun Guard Silver Grey 32 Securizat Serigrafiat
Suprafata:  1,400 mp

Despre noi

Din 1999, ne-am impus pe piata lucrarilor de tamplarie din aluminiu, printr-un inalt profesionalism si o calitate superioara a lucrarilor create.


Crezul nostru este de a raspunde cu excelenta oricarei constructii sau amenajari interioare, in realizarea careia ne implicam, iar intreaga noastra activitate este ghidata de viziunea asupra succesului. Punem experienta dobandita de-a lungul anilor in slujba clientilor nostri, dubland-o cu rafinament in realizarea oricarei lucrari.


Suntem exigenti cu noi insine, punand calitatea serviciilor oferite mai presus de orice. Ne caracterizam ca parteneri de incredere, dand dovada de stabilitate si consecventa in tot ceea ce facem. Suntem temerari si nu ne vom schimba.


An de an, ne diversificam gama de profile din aluminiu, accesorii si feronerii, incercand sa raspundem tuturor exigentelor arhitecturilor moderne. Executam la cerere:

Serviciile noastre:

  • Sisteme Pereti Cortina
  • Tamplarie PVC
  • Tamplarie Aluminiu
  • Placari BOND
  • Reabilitari Termice
  • Profile Standard
Lista completa de servicii

“Firma Everest International a dat dovada de profesionalism si o calitate deosebita in desfasurarea executiei lucrarilor de fatade cortina”

Daniel Avny
Multigalaxy SRL