Home // Portofoliu // Antofi II
IMG_0748

Antofi II

Anul executiei: 2005 – 2006. 

Lucrari executate: 

1.Perete cortina plus luminator forma atipica, sistem Schuco FW50+ – suprafata 4800mp. Tipul geamului folosit: geam termopan 6mm SUNGUARD 32 SILVER GREY securizat si geam termopan 8mm SUNGUARD LE40 NEUTRAL; 
2.Placare cu Aluminiu Compozit, Reynobond RAL 3000 si Anodic Silver – suprafata 1500mp; 
3.Usi rotative Dorma – 2 buc. Amplasare: Strada Dragonul Rosu, Nr.1-10, Judetul Ilfov.

Despre noi

Din 1999, ne-am impus pe piata lucrarilor de tamplarie din aluminiu, printr-un inalt profesionalism si o calitate superioara a lucrarilor create.


Crezul nostru este de a raspunde cu excelenta oricarei constructii sau amenajari interioare, in realizarea careia ne implicam, iar intreaga noastra activitate este ghidata de viziunea asupra succesului. Punem experienta dobandita de-a lungul anilor in slujba clientilor nostri, dubland-o cu rafinament in realizarea oricarei lucrari.


Suntem exigenti cu noi insine, punand calitatea serviciilor oferite mai presus de orice. Ne caracterizam ca parteneri de incredere, dand dovada de stabilitate si consecventa in tot ceea ce facem. Suntem temerari si nu ne vom schimba.


An de an, ne diversificam gama de profile din aluminiu, accesorii si feronerii, incercand sa raspundem tuturor exigentelor arhitecturilor moderne. Executam la cerere:

Serviciile noastre:

  • Sisteme Pereti Cortina
  • Tamplarie PVC
  • Tamplarie Aluminiu
  • Placari BOND
  • Reabilitari Termice
  • Profile Standard
Lista completa de servicii

“Firma Everest International a dat dovada de profesionalism si o calitate deosebita in desfasurarea executiei lucrarilor de fatade cortina”

Daniel Avny
Multigalaxy SRL